Women'Secret

Thor felesége megmutatta tökéletes alakját a Women’Secret legújabb kollekciójában

Elsa Pataky egy táncos show keretében mutatta be a Women’secret téli limitált kollekcióját Madridban. A legújabb darabok a csipke, szatén és metálos fény jegyeiben készültek, amik tökéletesen kihangsúlyozzák Chris Hemsworth magyar származású feleségének érzéki oldalát.

Elsa már évek óta a spanyol fehérnemű márka arca, idén pedig egy felejthetetlen előadással kívánták megkoronázni együttműködésüket. A Women’secrettel közös videóklipjükben a kabaré és a revü világát idézik fel, ahol a hangulatot még inkább felforrósítják a limitált kollekció csipkés, szatén darabjai. A táncos show rendezője Paula Ortiz volt, aki a hazájában nagy ismertségnek örvend.

Az előadás előtt Eva Romeo, a Women’secret vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a színésznő a nőközpontú márka tökéletes megtestesítője, amit az idei műsorszámuk is tükrözött. A fehérnemű márka darabjai a legfrissebb trendeket képviselik: arany, ezüst és fekete színeiben teszik a viselőjüket ellenállhatatlanná. A csillogó berakások, a bársony-szatén párosítás és a sokat sejtető bodyk kihagyhatatlan kombinációk a hosszú, éjszakai partikra, így már nem kérdés, mit viselünk idén szilveszterkor.

A show-ról készült videó megtekinthető itt: youtu.be/th5CxHcitkw

facebook.com/womensecret

HÍRLEVÉL
2017.10.17-19. Nyerj jegyet a MOL-PICK Szeged – TELEKOM Veszprém kézilabdameccsre
infó »
akció Libri
Pszichológia és az önismeret világa
hír Humanic
Púderszínek
ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont Igazgatóság | 6724 Szeged, Londoni krt. 3. | Tel.: +36 62 996 800 | Fax.: +36 62 996 801 | E-mail: vasb/pf/nexnqfmrtrq/c/uh

Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére