BL Óraszalon
VISSZA AZ ÜZLETEKHEZ
1
2
BL Óraszalon
Forgalmazott márkák
Üzletünk a következő márkákat forgalmazza
Cariavelle, Casio, Cerruti, Certina, DKNY, Doxa, Dyrberg, Flik-Flak, Fossil, Guess, Lacoste, Hirsch, Lotus, Pepe Jeans, Police, Superdry, Swatch, Tamaris, Timberland, Tissot, Tommy Hilfiger

Óra, Ékszer, Táska, Szíj, Napszemüveg, Elem, Pénztárca
Nyitva tartás
Ekkor gyere
Hétfő-szombat 9:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00
Elérhetőségek
Kérdésed van? Így érsz el minket.
Telefon: (20) 424-2560
Weboldal: www.oraszalon.hu
Facebook: www.facebook.com/BL.oraszalon
E-mail: arkadszeged@bl.hu
Leírás
Egyéb fontos információ rólunk

Cégünk 1993 óta foglalkozik minőségi karórák forgalmazásával, így immár több mint 20 éves tapasztalattal és kapcsolat-rendszerrel rendelkezünk az óraforgalmazók világában.
Célunk a kezdetektől fogva, hogy az időmérés mesteri eszközeit a hazai közönség elé tárjuk. Legyen az egy olcsóbb, hétköznapokra szánt kvarcóra, vagy egy limitált példányszámban készült chronometer, a lényeg a minőség.
A BL Óraszalon Kft. - a Btech csoport tagjaként - magyarországi képviselője több, a Swatch Group-hoz tartozó svájci világmárkának, mint a Mido, Tissot, Swatch /Swatch óra és Swatch ékszer/ és a Flik Flak gyerekórák, illetve jelentős divatmárkáknak, mint amilyen a Police /Police karóra, Police acélékszer és Police bőr termékek/-Police öv, Police táska, Police pénztárca...
Óraszalonjainkban kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyek mellé a szabványos jótállást hozzáértő szakszervizek garantálják.
Kapcsolat rendszerünk révén nem csak az üzleteinkben kiállított márkákat, de az összes nemzetközileg elismert óragyártót és termékeiket is elérhetővé tehetjük az Ön számára.
Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően az ország 12 pontján található óraszalonjaink a hét minden napján várják ügyfeleinket. Ezen terjeszkedéseknek köszönhetően vállalatunk az ország legnagyobb óra kiskereskedelmi hálózatává nőtte ki magát.

Az üzletben elfogadott fizetőeszközök:
- Készpénz (Forint)
- Bankkártya
- Sodexo (Pass)
- Ticket Service (Top Prémium)
- ÁFA visszaigénylés (TAX FREE) lehetséges

Szolgáltatások:
Elemcsere
Szemkiszedés
Stift csere
Szíj csere

Üzlet helye
Itt találod üzletünket
Szint: +1. szint
HÍRLEVÉL
2017.04.23. ÁRKÁD Futófesztivál 2017
infó »
akció budmil Store
Hétvégi akció
hír Stile Interio
Anyák napi ajándékok
ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont Igazgatóság | 6724 Szeged, Londoni krt. 3. | Tel.: +36 62 996 800 | Fax.: +36 62 996 801 | E-mail: vasb/pf/nexnqfmrtrq/c/uh

Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére