A hegyek nyugalma a Sinsay 2020. őszi/téli kampányában

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. A hegyek nyugalma a Sinsay 2020. őszi/téli kampányában

Hírek

A hegyek nyugalma a Sinsay 2020. őszi/téli kampányában

SiNSAY
2020.08.19.

A Sinsay egy hegyvidéki kirándulás atmoszférát megidézve mutatja be 2020. őszi/téli kampányának darabjait. A márka új férfi, női és gyerek kollekciója elkápráztat kiváló minőségévell és a gazdag kínálatával.

A Sinsay a legújabb trendeket kínálja a legjobb árakon 2013 óta. A tizenévesek divatján túl, mely örökre a márka DNS-ébe íródott, ruhákat és kiegészítőket kínál nőknek, férfiaknak, valamint gyerekeknek, a Fox & Bunny elnevezés alatt. Mindezt az Otthon vonal kiegészítői és belsőépítészeti darabjai teszik teljessé, újdonságként pedig megjelent a Szépségápolás vonal, bőrápolási és smink termékekkel.

 

A Sinsay női kínálata két vonalra oszlik: az egyik a felnőtt nőket, a másik a tizenéves lányokat célozza meg. Az utóbbiban megtalálhatóak a sportos, hétköznapokra való klasszikus darabok és az utcai divat legújabb trendjei által inspirált szabások egyaránt. A finom, tompa színpalettát a szembetűnő mustársárga motívumok és a mentazöld árnyalatai egyensúlyozzák ki. A kollekcióban szerepel farmerek számos változata laza kapucnis felsővel, vastag pulóverek és ingszerű kabátok egyaránt.

 

Az új női vonal tervezői a legújabb trendek követőit vonzzák be. A kollekcióban a föld színek dominálnak, így akár tetőtől talpig felöltözhetünk ugyanabba a színárnyalatba. A textúrákkal kapcsolatban hangsúlyosak a kontrasztok: légies ruhák és rakott szoknyák, melyet kombinálhatunk minőségi kabátokkal vagy kötött darabokkal. A szabások széles választéka lehetővé teszi, hogy szabadon variálva őket megkapó, réteges outfitet alkossunk.

 

A férfi kollekció tervezésénél a különböző ízlések kiszolgálása volt a cél. Jellemzőek a természetes anyagokból készült pulóverek, a kockás dzsekik és kabátok, melyek biztosan vonzóak a “városi favágók” számára. Az indusztriális stílus kedvelői  értékelni fogják a bő parkákat és az időtlen motorosdzsekiket. Aki az elegáns szabásokat kedveli, szeretni fogja a szövetkabátokat és a jól szabott ingeket. A dizájnok között megjelenik számos vicces minta és élénk színű kiegészítők, például a beanie sapka és a trendi övtáska.

 

A 0-10 éves korú gyerekeknek szóló Fox&Bunny kollekció könnyedén interpretálja a legújabb trendeket a gyerekdivatba. Az őszi ötletek között van hétköznapi viselet és különlegesebb alkalmakra szóló egyaránt. A hagyományos rózsazsín és törtfehér mellett a lány kollekcióban jelen vannak a piros és a mustársárga árnyalatai. A fiúk pedig számos vadóc minta és visszafogott szabás közül választhatnak.

 

Tags:

#sinsay

@sinsay

 

SiNSAY

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Center Map