A Women'secret szuper kényelmes melltartókkal kezdi a tavaszt

  1. Home
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. A Women'secret szuper kényelmes melltartókkal kezdi a tavaszt

News

A Women'secret szuper kényelmes melltartókkal kezdi a tavaszt

Women'Secret
2020.03.09.

A Super Soft Push-up a Women’secret legújabb melltartócsaládja, amely extra puha és vékony anyagú fehérneműket tartalmaz.

A legújabb, szuper puha kosarak úgy formálják a mell volumenjét, hogy közben természetes kinézetet biztosítanak, köszönhetően a réteges külső részének és az extra-vékony bélelésnek. A melltartót azoknak a nőknek ajánljuk, akik szeretnék kicsit kihangsúlyozni a mellrészt komfortos és természetes módon. 

A melltartó a Comfort Revolution kollekció része, amely lágy, vékony szövetekből készült fehérneműkből áll. A válogatás darabjai különféle fazonokban elérhetőek: merevítő nélküli háromszög, klasszikus szivacsos merevítős és push-up. Az alsóneműk technikai szövetből készültek, amely hátsó részét csipkével díszítették – ezek a darabok megtalálhatóak tanga, brazil és klasszikus verziókban. 

A divatmárka elkötelezett a kényelmes viselet iránt: a legújabb vékony szivacsos kialakításával és mikroszálas push-up melltartóival teszi a lehető legkomfortosabbá ezeket az ellenállhatatlan darabokat.
 

 

Women'Secret