C O M F O R T Z O N E

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. C O M F O R T Z O N E

Hírek

C O M F O R T Z O N E

SiNSAY
2021.01.27.

A SiNSAY legújabb Comfort Zone kollekcióját a kényelem és a funkcionalitás jellemzi. A ruhák tompa színpalettája és bő szabása nem csak home office-ban történő viseletre kitűnő választás.

Amikor a márka női vonalának új darabjait tervezték a SiNSAY dizájnerei, az időtlen, kényelmes szabásokra és a föld tónusú, körülölelő anyagokra fókuszáltak. Mindez tökéletes reflektál az irodai és az otthoni viselet között elmosódó határokra. A puha melegítők és a kötött anyagok kerültek előtérbe a bézs és a púderrózsaszín harmonikus árnyalataiban. Mindezeket a ‘90-es évek stílusának szabásait idéző nadrágok kísérik: fekete trapéz- és cargo nadrágok, farmer joggerek. Divatos szabású kabátok, klasszikus viharkabát, fehér pufidzseki és grunge stílusú ingdzseki vonzza magára a tekintetet a kollekcióban. A sokszínűség ellenére a sima anyagok és tompa színek biztosítják a kollekció egységességét és lehetővé teszik, hogy szabadon alkoss többrétegű outfitet az egyes darabokat kombinálva.

A Comfort Zone kényelmes ruháinak a kiegészítők adnak új karaktert. Ilyenek a vastag talpú sportcipők a kollekció árnyalataiban, a minimalista, fekete kézitáskák vagy a streetfashion sztárja, a vastag hajpánt és a bézs övtáska.

A Comfort Zone kollekció elérhető SiNSAY üzletünkben.

A Sinsay márka 2013 óta nyújtja a legújabb trendeket a legjobb árakon. A tizenévesek divatján kívül, mely örökre a DNS-ünkbe íródott, ruhákat és kiegészítőket kínálunk nőknek és férfiaknak csakúgy, mint gyerek ruházatot a Fox & Bunny elnevezés alatt. Mindezt az Otthon vonal kiegészítői és lakberendezési darabjai teszik teljessé, mely tovább erősíti státuszunkat folyamatosan növekedő lifestyle márkaként.

C O M F O R T Z O N E

 

SiNSAY

Nyitvatartás

Hé. - Va.
09:00 - 19:00

Center Map