ELSŐ ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI A SPRINGFIELD R[ECO]NSIDER KOLLEKCIÓJA

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. ELSŐ ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI A SPRINGFIELD R[ECO]NSIDER KOLLEKCIÓJA

Hírek

ELSŐ ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI A SPRINGFIELD R[ECO]NSIDER KOLLEKCIÓJA

Springfield
2019.09.24.

A spanyol márka már több mint 5,5 millió környezetbarát ruhadarabot állított elő a R[ECO]NSIDER 2018-as őszi indulása óta.

A Springfield környezetbarát vállalásaival összhangban bemutatta a 2019 őszi/téli, fenntartható R[ECO]NSIDER kollekcióját. A természetes és újrahasznosított anyagok felhasználásával, illetve a H2O programmal, amely a víz- és energiatakarékosságra fókuszál, a márka már több mint 5,5 millió környezetbarát ruhadarabot állított elő a R[ECO]NSIDER tavaly őszi indulása óta.

 

· A Springfield 1,2 millió férfi és női ruhadarab előállításakor használ organikus pamutot, például pólókban, ingekben, pulóverekben és farmerokban. Ez nemcsak a bolygónak és a környezetnek jó, de a ruha viselőjének is, ugyanis a föld, amelyben termesztik, mentes a növényvédő szerektől, gyomirtóktól és a szintetikus kémiai műtrágyától.

 

· A H2O program részeként a Springfield lézer- és ózontechnológiákat használ fel a farmerok befejező munkálataiban, így rengeteg energiát és vizet spórol meg, valamint elősegíti az olyan mérgező anyagok használatának kiküszöbölését, mint a permanganátok és más fehérítők. Szemben a hagyományos előállítással, ezek a technológiák mintegy 50-90 százaléknyi vizet spórolnak meg, és hozzájárultak például ahhoz, hogy az idei őszi/téli férfi farmerkollekció 64 százaléka R[ECO]NSIDER címkével ellátott ruhadarab lett.

 

Az ebben a szezonban bemutatott kezdeményezések között szerepel a kabátbélésként használt újrahasznosított poliészter, gyapjú, illetve toll használata.

 

Az idén bemutatott kollekció női és a férfi ruhadarabjai egyaránt a naturális atmoszférát hozzák vissza az organikus pamutból készült pólókkal, valamint a visszafogott földszínű ingekkel és pulóverekkel. A férfi ruhadarabokon egységesen a márka ismert, fa logója jelenik meg, ezzel is megerősítve a Springfield természethez való erős kötődését. A rusztikus hangulatot erősítik a farmerok és a hálós baseballsapkák kombinációi, valamint a bélelt farmerkabátok, amelyeket különleges rózsaszín árnyalatban mutat be a márka. Az új R[ECO]NSIDER életérzést és elköteleződését a márka legfontosabb alapdarabjaival mutatja be.

 

A Springfield folyamatosan azon dolgozik, hogy a környezetbarát kollekciójával fenntartható fejlődést érjen el, így támogassa a meglévő igényeket anélkül, hogy a következő generációkét veszélyeztetné. Az új kollekció minden terméken R[ECO]NSIDER címke található.

 

Springfield