Ez lesz a férfi divat ősszel

  1. Home
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Ez lesz a férfi divat ősszel

News

Ez lesz a férfi divat ősszel

Springfield
2019.08.15.

Megérkezett a Springfield kora őszi férfi kollekciója

Az idei őszi férfi trendeknél a kényelmes és egyben sokoldalú ruhadarabok lesznek hangsúlyosak. A Springfield legújabb kínálatában a vintage daraboktól kezdve, a dad jeans fazonokon át egészen az ikonikus filmekkel és együttesekkel díszített pólókig mindent megtalálhatunk.

Az új vintage

Kordbársony nadrágok és farmeringek - az első őszi napokra amerikai stílusú, új vintage vonalat megragadó ruhákkal készül a Springfield. A legújabb kültéri darabok a velúr bomberek, a khaki parkák, a szőrmegalléros dzsekik, illetve a kék és zöld tónusú mellények lesznek – ez utóbbiak akár narancssárga és vöröses árnyalatú, kontrasztos részletekkel kombinálva. A kollekció kulcseleme a bő szabás, amely komfortosabbá teszi a hétköznapi viseletet. 

Logós pólók  

Star Wars, Batman vagy KISS – a Springfield legújabb rövid ujjú pólókollekcióját ezekkel az ikonikus témákkal is díszítette. Az egyszínű, kényelmes felsőket a népszerű filmes és zenei grafikák, logók teszik igazán stílusossá, kiváló lehetőséget nyújtva az egyéni ízlésvilág kifejezésére.

Egyetemi hangulat

Praktikus és sportos darabok alkotják a Springfield amerikai főiskolai hangulatot idéző kollekcióját. Az élénk színű hosszú ujjú pólók, a retró stílusú tornacipők és a dad jeans farmerok tökéletes összetevői a komfortos, urbánus kinézetnek. 

Kockás ingek

A kockás ingek egyszerre sokoldalúak és minden szezonban népszerűek. Nem csoda, hiszen ezeket a változatos alapdarabokat minden alkalomhoz felvehetjük: elegáns összkép érhető el egy chino nadrággal viselve; egy farmerral és pólóval kombinálva pedig városiasan lezser a hatása. Idén ősszel a Springfield kínálatában kék, zöld és narancs árnyalatokban lesznek elérhetőek.

 

Springfield