KÖNNYED CSILLOGÁS

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. KÖNNYED CSILLOGÁS

Hírek

KÖNNYED CSILLOGÁS

Intimissimi
2022.04.11.

Az új Intimissimi selyem kollekció

Az Intimissimi szépséget kereső uta – mely minden nőt egyedivé tesz – Portofinóban, a Ligur tengerparti városok szívében ér véget. A márka úgy döntött, hogy ezen a hangulatos helyen mutatja be új selyem kollekcióját. A híres térre és a Ligur-tenger varázslatos kékjére néző jellegzetes, színes házak között öt hölgy cikázik festői tájakon. Jellegzetes olasz jeleneteken keresztül mutatják be az új fényűző selyem kollekciót, melynek pazar és fényes darabjai kötelezőek az idei szezonra. A kollekció új árnyalatokkal és néhány új dizájn elemmel is bővült.
A kifinomult rózsaszín, mélyreható nyakkivágású,selyem felső tökéletes választás lehet egy kabát alá vagy hozzáillő selyem nadrág fölé,így csillogást varázsolva a megjelenésünkhöz.
A kerek nyakú, rövid kimonó szabású blúz, most fűszeres rózsaszín színben is megtalálható, mely elérhető nude, de trendi élénkebb színekben is.A kollekció egyik kedvenc darabja, laza fazonjával minden sziluetthez tökéletes, emelett egy modern és sokoldalú ruhadarab, amely jól kombinálható selyem rövidnadrágjainkkal, de akár farmerrel is.
A rövid rózsaarany színű selyem kombiné csipkés betétekkel az Intimissimi egyik legikonikusabb darabja. Hordható fehérneműként, de néhány apró kiegészítővel egy tökéletes nappali viselet is lehet.
A vékony pántokkal ellátott selyem trikónk és selyem-csipke rövidnadrágunk már világos pasztell zöld árnyalatban is elérhető. Ez a világos zöld egyike a hét új pasztell árnyalatnak, melyeket ehhez az egyedi és kifinomult kollekcióhoz terveztek.
A jellegzetes maszkulin szabású, porbézs pizsama selyem és csipke fehérneművel kombinálva, egy egyszerű, de mégis kifinomult megjelenést kölcsönöz. Elegáns és kifinomult, a férfias stílus és nőies báj tökéletes párosításával.
Öt különböző lány, öt különböző személyisége mutatja be a selyem kollekció sokszínűségét.A kollekció olyan nők számára készült, akik arról álmodoznak, hogy valami egyedit viseljenek, amitől minden nap különlegesnek érzik magukat bármilyen alkalomról is legyen szó.

 

Intimissimi

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Center Map