RESERVED tavasz 2020

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. RESERVED tavasz 2020

Hírek

RESERVED tavasz 2020

Reserved
2020.01.26.

A RESERVED 2020-as tavaszi kollekciójának egyik legfontosabb mondandója, hogy a kevesebb néha több.

Az egyszerű és letisztult styling alapját néhány basic darab és a szezon elengedhetetlen kiegészítőinek kombinációja adja - nem jellemzi a bonyolult, különböző rétegekre épülő stílus vagy a túldíszítés. A hangsúlyt a színekre, a pazar sziluettekre, az anyagok minőségére és az egyéni karakter kiemelésére helyezték a márka tervezői. Előtérbe kerül a funkcionalitás, a kényelem és az öko-struktúra fontossága: a jó ruha valójában olyan, mintha a második bőrünk lenne, ez annak a stílusosságnak a receptje, amelyet a RESERVED népszerűsíteni fog idén tavasszal.

Az új kampány főszereplői mind nemzetközileg elismert divatikonok: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt vagy Rockwell Hardwood, bár egymástól eltérő szépségtípusokat képviselő modellek, akik más-más kultúrából érkeznek, mégis azt jelenítik meg, ami a mai divat világában a legfontosabb: az individualizmust.

A 2020-as tavaszi női kollekciót a könnyedség jellemzi – az átlátszó fekete blúz túlméretezett, puffos ujjaival, az oversize pasztellszínű ballonkabát, a magas derekú nadrágok és a magassarkú cipők mind a nőiességet hangsúlyozzák. Ezek azok a klasszikus,  örök darabok, melyek újraértelmezik a vintage divat fogalmát. Stílusos és kifejező, viselője nem retten meg a térd alatti szoknyáktól vagy a magas, széles garbónyaktól, hisz az érzékiség, a ruhák részleteiben és viselésének módjában mutatkozik meg. Kivágott csizmák, melyek felfedik és sejtetik a láb bizonyos részleteit, a meztelen testre felvett kardigánok vagy a rövid ujjú kabátok már önmagukban is elbűvölőek. A sifon ruhák és sálak virágmintái pedig romantikus mégis kortárs hatást kölcsönöznek a kollekciónak.

A RESERVED tavaszi férfi kollekciójának középpontjában a modern férfiasság áll: a mintás ing, a kötött, kevert szálas pulóver vagy a fehér farmer, csak néhány példa azok közül a jellegzetes darabok közül, melyek a tavaszi trendekre jellemzőek. A tervezőknek sikerült egy olyan közös nevezőt találni, mely kompromisszumoktól mentesen képes az egyedi stílus kifejezésére és a legdivatosabb darabokat eredményezte: karcsú sziluettek újszerű, romantikus stílusban, az 1990-es évek laza kivágása vagy az új évezred ezüstös, steppelt kabátja olyan szélsőségek, amelyek most mégsem zárják ki egymást.

A tetőtől talpig vörös összeállítás a munkahelyre vagy a hálós felső is bizonyítja, hogy a „túlzás” fogalma a férfi divatban már régen elavult. A RESERVED emellett a hangsúlyos kiegészítőkre is támaszkodik - egy lakk hátizsák vagy egy ezüst övtáska még a visszafogott stílus szerelmeseit is elcsábítja.

Az 2020-as tavaszi kollekció első darabjai már elérhetőek a márka üzleteiben és a www.reserved.com oldalon.

 

Reserved