Rolling Stones és NASA

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Rolling Stones és NASA

Hírek

Rolling Stones és NASA

ÁRKÁD SZEGED
2019.03.12.

Rolling Stones és NASA a Springfield legújabb pólókollekciójában

Mi az, ami sose megy ki a divatból, mindannyiunk szekrényében ott lapul és bármilyen hétköznapi alkalomra felkaphatjuk? Hát persze, hogy a klasszikus, rövid ujjú felső. 

Egy jól eltalált, mintás pólóval könnyedén ki tudjuk fejezni az aktuális hangulatunkat, érzéseinket, megmutathatjuk az egyediségünket, és mindent, ami velünk kapcsolatos. A Springfield legújabb rövid ujjú kollekciójában megtalálhatjuk a rockzenei inspirációkat, a klasszikus ikonokat és a kilencvenes évek feléledését, miközben praktikus hétköznapi viseletet is nyújtanak.

A 90-es évek autentikus hangulata a teljes kollekcióra jellemző: megjelenik a retró verzióktól és betűtípusoktól kezdve, a fotografikus elemeken és az USA által inspirált jegyeken át, egészen a geometrikus alakzatokig és a piros, zöld, sárga színekig.

A szezon egyik legfontosabb divatelemeként a világhírű lógók kerülnek a középpontba. A kollekcióban például megjelenik a NASA koncepció a designok között: a karakterisztikus 1973-as logó, fehér betűkkel a kék gömbben, piros vektorjellel a háttérben. Emellett a zene - és kifejezetten a rock – kultikus ikonjairól sem feledkezhetünk el, mint az AC / DC, The Rolling Stones vagy a Beatles: a Springfield legújabb pólóin fekete-fehér portrékat és Japán inspirációval színesített márkalogókat találunk. Az igazi retro fanatikusok pedig megtalálják a Steve McQueen és Queen képekkel díszített darabokat is.

 

Megközelítés

Útvonal