SiNSAY Performance

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. SiNSAY Performance

Hírek

SiNSAY Performance

SiNSAY
2021.01.20.

A férfi SiNSAY Performance kollekcióban a SiNSAY márka a funkcionalitást kényelemmel és univerzális dizájnnal ötvözi.

A ruhák és kiegészítők azzal a céllal készültek, hogy praktikus viseletet biztosítsanak akár bel-, akár kültéri edzés során.
Mindeközben az egyszerűségen tartották a fókuszt a tervezők. Ennek eredményeképpen egymáshoz illő színek jellemzik a kollekciót, a a feketét a szürke árnyalatai és neon elemek kísérik. A sportos klasszikusok, különböző szabású pólók, sortok, melegítők, rétegesen variálhatók egymással. Figyelmet érdemel a modern technikai anyagok használata, mely biztosítja a megfelelő hőszabályozást és a nedvesség kezelését A kültéri aktivitás iránti növekvő érdeklődésre válaszul a kollekcióban található funkcionális széldzseki, valamint nadrág, póló és hosszú ujjú, ami meleg alsó viseletként tudnak működni. Mindezt számos praktikus kiegészítő teszi teljessé, mint a
telefontartó, pánt, hátizsák, edzőtáska és számos kényelmes futócipő.
A SNSY Performance kollekció szuper árú termékei elérhetőek online és egyes SiNSAY üzletekben.
A Sinsay márka 2013 óta nyújtja a legújabb trendeket a legjobb árakon. A tizenévesek divatján kívül, mely örökre a DNS-ünkbe íródott, ruhákat és kiegészítőket kínálunk nőknek és férfiaknak csakúgy, mint gyerek ruházatot a Fox & Bunny elnevezés alatt. Mindezt az Otthon vonal kiegészítői és lakberendezési darabjai teszik teljessé, mely tovább erősíti státuszunkat folyamatosan növekedő lifestyle márkaként.

 

SiNSAY

Nyitvatartás

Hé. - Va.
09:00 - 19:00

Center Map