Media Markt

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. Media Markt
Media Markt

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
09:00 - 18:00

Media Markt

Több mint 35 éves fennállásunk alatt, Magyarország és Európa piacvezető elektronikai kiskereskedőjeként a Media Markt márkanév összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, a széleskörű szolgáltatások biztosításával, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel. Legyen szó online vagy az áruházban történő vásárlásról, a Media Marktban kényelmesen és egyszerűen juthatunk hozzá több tízezer gyártó termékeihez.
Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink úgy vásárolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen szó az online felületünk nyújtotta kényelemről vagy az áruházak segítő és támogató légköréről, mi mindig arra törekszünk, hogy ne csak egyszerű termékeket, hanem a vásárlók számára kihívást jelentő szituációkra adott választ, megoldást adhassunk. Széles árukészletünk, a 10 milliós pótalkatrész kínálatunk, számunkra az alap, erre építjük rá kollégáink segítőkészségét, a barátságos légkört, az áruházainkban elérhető, további szolgáltatásainkat.

Kérdés esetén hívják a központi információs vonalunkat vagy akár azonnal az osztályainkat is, ahol szaktanácsadó kollégáink válaszolnak szakmai kérdésére.

SZOLGÁLTATÁSOK

ELFOGADOTT FIZETŐESZKÖZÖK

Ha további kérdése merül fel, látogasson el információs oldalunkra (https://info.mediamarkt.hu), vagy hívja áruházunkat a +36 62 624 900-as telefonszámon vagy írjon nekünk az MMSzegedmedia-saturncom e-mail címen.

Center Map

MEDIA MARKT